Våra Tävlingsekipage

Här kan ni läsa om alla våra duktiga tävlingsekipage.

Diana

Namn: Nordic Paws Lion-King

Ras: Border Collie

Beskrivning: King är i nuläget en 17 månader ung bc-hane. Är uppflyttad till class 2 i lydnad och har två godkända resultat i rallylydnad fortsättningsklass. Målet är att någon gång ta en plats i det svenska lydnadslandslaget!

Diana

Namn: Lycka

Ras: blandrastik

Beskrivning: Diana och Lycka heter vi. Jag är 23 år och Lycka är en blandrastik på 4 år. Bordercollie/chihuahua/västgötaspets. Med andra ord en hund med en fantastisk arbets- och samarbetsvilja! Vi började träna och tävla lydnad 2014 och fastnade för grenen direkt. Vi har tagit LP1 och är nu i klass 2 där vi än så länge har ett förstapris. Vi har även under detta året (2015) startat tre rallytävlingar med tre godkända resultat och därmed tagit RLDN-titeln. Jag tror att vi kommer ha Rallylydnaden vid sidan av, och jag har egentligen inga mål i sikte gällande det. Vi gör det för att det är roligt! I lydnaden däremot har jag ett ganska tydligt mål; att starta lydnadsklass elit. Sedan får vi se hur långt vi kommer. Jag tvivlar inte ett dugg på Lyckas förmåga. Hon förvånar mig för varje träningspass och varje tävling, på både gott och ont, men mestadels gott, som tur är!

Maud Gustafsson

Namn: Dag & Natt Don't Rock The Boat  "Trolla"

Ras: Stor Pudel

Tävlar: högre klass spår och lydnadsklass 2

Övrigt: MH, Exc samt CK ÖKL utställning

Louise

Namn: Ballstaff Razzel  "Razzla"

Ras: Staffordshire bullterrier

Tävlar: Elit klass spår och Nordic style,
samt godkänd lägreklass sök

Marie-louise Lindqvist

Namn: Ella

Ras: Riesenschnauzer

Beskrivning:
Ella är min mamma Weronica Kristianssons hund som jag får äran att tävla i tävlingslydnad och bruksspår. Vi debuterar i samtliga grenar i år!

Vill ni vara med här

Tävlar du också för Säffle Brukshundklubb och vill synas här?

Skriv då ditt namn, hundens namn, ras, hundens ålder, Skriv även en kort berättelse om ex. vad ni tävlar i, samt vad era mål är, plus en bild på dig.

• (max 50 MB)