Medlemsavgifter 2016

Helbetalande 515:-  / Familjemedlem 100:-  /  Lokal klubbmedlem 115:-  /  Sveriges Hundungdom 300:-

Medlemsavgiften gäller ett år fr.o.m betalning.

Medlem

Bli medlem i Säffle Brukshundsklubb och ta del i vårt utbud av kurser, träningsgrupper med mera.

För att vi skall kunna registrera dig som medlem så behöver du skicka in dina uppgifter till oss.
Det vi behöver är:
Telefon, email samt personnummer.
Eventuellt medlemsnummer i annan klubb.
Skicka din ansökan genom formuläret.

Betala in medlemsavgiften till vårt Bankgiro 5457-3159 så registrerar vi dig som medlem. Därefter får du ditt medlemskort från SBK

Medlemsformer
Svenska Brukshundklubben har flera former av medlemskap. Välj den medlemsform som passar dig!

Medlemsavgift
I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt.
Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter.
Förbundsavgiften är 380 kronor per år inom Sverige. I den ingår bland annat sex nummer av tidningen Brukshunden. Den lokala avgiften går till lokalklubben eller rasklubben. Avgiftens storlek varierar mellan klubbarna.
Ordinarie medlemskap
Ordinarie medlem betalar förbundsavgift (400 kronor) och lokal avgift i Säffle Brukshundklubb 115 kr. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlemskap
Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Utlandsmedlemskap
Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 510 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

Ungdomsmedlemskap
Är du under 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.
Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap här:
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Vad får du för medlemsavgiften?
Medlemskap i Svenska Brukshundklubben.
Medlemskap i lokalklubben, Säffle Bk
Tidningen Brukshunden.
Rätt att delta i tävlingar och utställningar arrangerade av SBK eller av någon SBK-ansluten brukshundklubb.
Rätt att delta i kurser och aktiviteter på Säffle BK.
Rätt att träna enskilt på Säffle BKs område.

Medlemsavgifter 2018
Ordinarie medlem 515 kr (förbundsavgift och lokal avgift)
Ordinarie medlem (redan medlem i annan brukshundklubb eller SBK rasklubb) 115 kr
Familjemedlem 100 kr
Utlandsmedlem 720 kr
Ungdomsmedlem i SHU 300 kr

Bli Medlem

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till KG Carlsson .

Du når vår kassör på
 som har hand om medlemskapen.

Säffle Brukshundklubb
C/O KG Carlsson
Atlasgatan 18
66133 Säffle

e-post: karl-gustav@gusab.nu

Bankgiro:  5457-3159
Iban: SE0680000815629845847327
Bic: Swedsess

Org.nr: 874400-5599

Medlemsförmåner

6 nummer/år av tidningen Brukshunden – Sveriges näst största hundtidning!

SBK samarbetar med Agria och som medlem får du 10% rabatt på hundförsäkringar.

SBK:s årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.

Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.

Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.

Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.